Domaine

Uit het gastenboek van La Jolie 2019

Mei 2019

Op aanraden van mijn zus, die eerder in dit vakantiehuis in de Dordogne is geweest, zijn wij hier beland. Wat een goede tip was dat!
Jullie hebben een prachtige plek gecreëerd in een ontzettend leuke omgeving. Mocht Jan ooit uitgeklust raken en hij zoekt een nieuw project dan is hij bij ons thuis van harte welkom. Wat is alles tot in de perfectie afgewerkt in dit vakantiehuis. 
Geniet zelf ook van jullie ‘petit paradis’ en wie weet tot ziens! 

Huisje Jolie

Juni 2019

Jullie hebben hier een erg fijne plek gemaakt. Wij hebben zoals velen voor ons erg genoten. Dit is een super gite die met veel oog voor detail is verbouwd. ‘Alles’ klopt en alles is aanwezig.
Bedankt voor de hartelijke ontvangst en een heerlijk verblijf.

Augustus 2019

We vonden het hier een heerlijk plekje. Mooi vakantiehuis, mooie streek en toch niet ver van meer drukte en vertier.
We hebben prachtige uitstapjes gemaakt, onder andere naar Sarlat, Perigueux, Montignac en de grotten van Lascaux. Jullie mogen echt trots zijn op wat jullie hier gerealiseerd hebben. 

September 2019

Deze week in gite La Jolie is weer voorbij gevlogen. Deze keer zijn we wat meer ter plaatse gebleven om eens goed uit te rusten, wat erg goed gelukt is.  
De tuin van dit vakantiehuis biedt veel privacy en er is comfortabel tuinmeubilair. Bovendien is er altijd ergens een plekje in de zon of in de schaduw. 

La Jolie tuin

Mei 2019

Voor de vijfde keer terug op La Penoterie en we kunnen er maar niet genoeg van krijgen!
De comfortabele gite met heerlijke bedden, geriefelijk meubilair, de privacy, de hartelijke ontvangst, de prachtige omgeving met ontelbaar veel wandelroutes maakt dat we zeker nog een keer terug zullen komen. Het volgende verblijf in dit vakantiehuis is al geboekt!