Domaine

Uit het gastenboek van gite la Jolie 2017 – 2018

Een greep uit het gastenboek van vakantiehuis / gite la jolie in de Dordogne.

Mei 2017

Onze laatste dag alweer in gite La Jolie. De vakantie is omgevlogen en wat hebben we het ontzettend fijn gehad in dit prachtige vakantiehuis. Terwijl ik zit te schrijven hebben de vogels alweer het hoogste woord en zien we de zon langzaam aan tussen de heuvels verdwijnen. Morgen weer huiswaarts, op ons gemak om weer af te kicken en na te genieten. Thuis zullen we nog vaak herinneringen ophalen aan deze vakantie, zoals de hartelijke ontvangst met een glaasje en een stoofpotje, de leuke gesprekjes en de hartelijkheid.

Juni 2017

Dank voor het verblijf in een puntgave gite. Jullie hebben het begrip vakantiehuis op een hoger plan getild. De zorgvuldigheid, het geboel voor vorm, het respekt voor het oude maar ook plezier om de toevoegingen eigentijds te maken hebben ons getroffen en hebben ons plezier om hier te verblijven verhoogd. Daarnaast is het complete van alles, zelfs een wandelkaart van de omgeving ligt klaar, geweldig.
Kortom: we komen graag nog eens terug!

Juli 2017

We keken enorm uit naar twee weken rust in een mooie omgeving, zo leek het althans op jullie website. En het overtrof onze verwachtingen. We kwamen tot rust dankzij de hartelijke ontvangst, de kleine en grote verwennerijen, de tips voor een goed restaurantje of eetmarkt. Jullie hebben er een prachtige gite van gemaakt en de omgeving… daar kunnen we alleen maar van zeggen… ook prachtig. We zullen met veel plezier aan onze vakantie in de Dordogne terugdenken.

Augustus 2017

We hebben een fijne tijd gehad op la penoterie. Fijne ontvangst, jullie zijn sympathieke en attente mensen. La jolie is mooi ingericht, heeft heerlijke bedden, mooie badkamers en de keuken is heel compleet. Werkelijk alles wat je nodig hebt is aanwezig.
Voor herhaling vatbaar dus graag tot ziens.

Oktober 2017

Ons vierde verblijf op La Penoterie was weer heerlijk. Met een lach zullen we weer huiswaarts keren. De traantjes komen nadien wel als we op de autoroute beseffen dat het weer voorbij is. Maar niet getreurd, we komen zeker terug!

Mei 2018

We hebben genoten afgelopen week van de gastvrijheid en van het prachtige huis. Wat een mooie plek. Mooie fietstochten gemaakt, naar de tuinen geweest en uiteraard naar Lascaux 4. Een echte aanrader.

Hangmat Dordogne vakantiehuis