• SAMSUNG CSC

  • 04-penoterie-la-jolie

  • SAMSUNG CSC

  • Kippen

  • SAMSUNG CSC

  • lavendel

Uit het gastenboek van gite la Jolie 2017 – 2018

Een greep uit het gastenboek van vakantiehuis / gite la jolie in de Dordogne.

Mei 2017
Onze laatste dag alweer in gite La Jolie. De vakantie is omgevlogen en wat hebben we het ontzettend fijn gehad in dit prachtige vakantiehuis. Terwijl ik zit te schrijven hebben de vogels alweer het hoogste woord en zien we de zon langzaam aan tussen de heuvels verdwijnen. Morgen weer huiswaarts, op ons gemak om weer af te kicken en na te genieten. Thuis zullen we nog vaak herinneringen ophalen aan deze vakantie, zoals de hartelijke ontvangst met een glaasje en een stoofpotje, de leuke gesprekjes en de hartelijkheid.

Juni 2017
Dank voor het verblijf in een puntgave gite. Jullie hebben het begrip vakantiehuis op een hoger plan getild. De zorgvuldigheid, het geboel voor vorm, het respekt voor het oude maar ook plezier om de toevoegingen eigentijds te maken hebben ons getroffen en hebben ons plezier om hier te verblijven verhoogd. Daarnaast is het complete van alles, zelfs een wandelkaart van de omgeving ligt klaar, geweldig.
Kortom: we komen graag nog eens terug!

Juli 2017
We keken enorm uit naar twee weken rust in een mooie omgeving, zo leek het althans op jullie website. En het overtrof onze verwachtingen. We kwamen tot rust dankzij de hartelijke ontvangst, de kleine en grote verwennerijen, de tips voor een goed restaurantje of eetmarkt. Jullie hebben er een prachtige gite van gemaakt en de omgeving… daar kunnen we alleen maar van zeggen… ook prachtig. We zullen met veel plezier aan onze vakantie in de Dordogne terugdenken.

Augustus 2017
We hebben een fijne tijd gehad op la penoterie. Fijne ontvangst, jullie zijn sympathieke en attente mensen. La jolie is mooi ingericht, heeft heerlijke bedden, mooie badkamers en de keuken is heel compleet. Werkelijk alles wat je nodig hebt is aanwezig.
Voor herhaling vatbaar dus graag tot ziens.

Oktober 2017
Ons vierde verblijf op La Penoterie was weer heerlijk. Met een lach zullen we weer huiswaarts keren. De traantjes komen nadien wel als we op de autoroute beseffen dat het weer voorbij is. Maar niet getreurd, we komen zeker terug!

2018

Mei 2018
We hebben genoten afgelopen week van de gastvrijheid en van het prachtige huis. Wat een mooie plek. Mooie fietstochten gemaakt, naar de tuinen geweest en uiteraard naar Lascaux 4. Een echte aanrader.

Juni 2018
Deze twee weken zijn omgevlogen.
We hebben erg genoten van de mooie omgeving en van alle bezienswaardigheden. Bijna alle dagen op pad geweest en nog niet alles gezien. En natuurlijk genoten van de mooie en comfortabele gite en het heerlijke zwembad. Niet te vergeten jullie gastvrijheid en alle kleine attenties. Het was helemaal top.

September 2018
Voor ons was het de eerste keer op la Penoterie. Onze vrienden waren vaker geweest en vertelden ons hoe fijn het daar was. Nou, niks gelogen! Wat een heerlijk huisje, prachtige plek en schitterende omgeving. We hebben alle vier een heerlijke week gehad. Veel gedaan, veel gezien en lekker geluierd bij het zwembad. Wij komen zeker terug.

Oktober 2018
De week is weer voorbij gevlogen. Deze keer zijn we noodgedwongen wat meer ter plaatse gebleven en hebben dus nog meer kunnen genieten van de gite en de tuin. De afspraak voor volgend jaar ligt al vast. Hopelijk kunnen we dan wat meer de toeristische toer op gaan, zonder hernia. maar zelfs met hernia was het weer een geweldige week. We beginnen stilaan verslaafd te raken aan la Penoterie