Domaine

Vakantiehuis met zwembad in de Dordogne

We hebben afgelopen zomer weer hele fijne mensen ontvangen in onze vakantiehuizen met zwembad in de Dordogne.
Ook dit jaar hadden we weer een aantal terugkerende gasten. Sommige zijn hier voor de derde en zelfs al voor de vierde keer om te genieten van al het moois dat de omgeving te bieden heeft. Dat zien we als een compliment voor onze vakantiehuizen of gites.

In ieder vakantiehuis ligt een gastenboek.
Veel mensen nemen de moeite om daar iets in te schrijven over hun verblijf in één van onze gites.
Erg fijn om te lezen wat daarin geschreven staat. De gastenboeken zijn een mooi aandenken aan de mensen die bij ons hun vakantie door hebben gebracht.

Teksten uit het gastenboek van vakantiehuis La Jolie Ons vierde verblijf op La Penoterie in vakantiehuis La Jolie was weer heerlijk. Met een lach zullen we weer huiswaarts keren. De traantjes komen wel als we op de autoroute beseffen dat de vakantie weer voorbij is. Maar niet getreurd, we komen zeker terug. We willen jullie weer bedanken voor de gastvrijheid.
We hebben een fijne tijd gehad in jullie vakantiehuis in de Dordogne. Fijne ontvangst, jullie zijn sympathieke en attente mensen. Gite La Jolie is mooi ingericht en de fraaie keuken is voorzien van alles wat je nodig hebt als hobbykok. Vanuit het zwembad heb je een prachtig uitzicht over de vallei. De omgeving is prachtig, het straalt echt rust uit. Kortom: voor herhaling vatbaar, wij komen zeker nog eens terug.

Het was hier supermooi!
Het vakantiehuis, het zwembad, de omgeving, de dorpjes, onze tuin.
Het was voor ons een supertoffe vakantie op La Penoterie.

Hangmat Dordogne vakantiehuis